ShipSpotting.com
Login: Lost Password? SIGN UP
Ship Photo Search
Advanced Search
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13
  Print  
Author Topic: Is there a site problem?  (Read 18632 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
davidships
Webmaster
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 1,835



View Profile
« Reply #165 on: August 18, 2018, 12:28:09 am »

I can add nothing at present to my last update of 8 August
http://forum.shipspotting.com/index.php/topic,16204.msg86294.html#msg86294
If I can get any further info on a timescale for this to be resolved, I will post it here, if Henrik does not do so himself.

(I'm merging these last messages into that thread to keep it together)
Report to moderator   Logged
Oldkayaker
Supporter
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 374


View Profile WWW
« Reply #166 on: August 22, 2018, 12:01:51 am »

My malware protection says there is a “Trojan” on this site that needs to be cleared away before this site can be secure and safe. Anyone know what that means Huh
Report to moderator   Logged
pieter melissen
Photo Corrections
Home away from home
*****
Offline Offline

Posts: 255


View Profile WWW
« Reply #167 on: August 22, 2018, 05:11:29 am »

My malware protection (AVG) says nothing.
Report to moderator   Logged
davidships
Webmaster
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 1,835



View Profile
« Reply #168 on: August 23, 2018, 01:13:20 pm »

@ Oldkayaker:
Quote
My malware protection says there is a “Trojan” on this site that needs to be cleared away before this site can be secure and safe. Anyone know what that means
If it is still the same, please say which anti-malware program(s) you are using-  and then perhaps any others using the same one would kindly let us know what they are experiencing.
Report to moderator   Logged
Oldkayaker
Supporter
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 374


View Profile WWW
« Reply #169 on: August 23, 2018, 05:21:21 pm »

Malwarebytes and Apple ipad both say this site is not secure.
« Last Edit: August 29, 2018, 04:38:12 pm by Oldkayaker » Report to moderator   Logged
dirk septer
Just can't stay away
***
Offline Offline

Posts: 113

Navigare necesse est


View Profile
« Reply #170 on: September 14, 2018, 12:32:19 pm »

I am getting this "site not secure" warning again. What is happening?
Report to moderator   Logged
davidships
Webmaster
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 1,835



View Profile
« Reply #171 on: September 14, 2018, 01:13:13 pm »

Thanks Dirk
I've haven't heard of any new problem, but I am forwarding this to Henrik.
Which program/app/browser are you using?

Other members please advise, but only if it is NEW.

David
« Last Edit: September 14, 2018, 06:57:53 pm by davidships » Report to moderator   Logged
Stan Laundon
Just can't stay away
***
Offline Offline

Posts: 129



View Profile WWW
« Reply #172 on: September 14, 2018, 02:47:23 pm »

When I clear my computer memory, and cache, at the end of each month and have to log on again to ShipSpotting I always get 'this site is not secure'. As a matter of interest it always happens on a certain trawler site, too!
Report to moderator   Logged

"If It Ain't Broke, Don't Fix It!"
Robert J Smith
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 5,622


View Profile
« Reply #173 on: September 14, 2018, 02:51:52 pm »

Been showing "Not Secure" for months whether logged on or not. Thought this was due to not being https,

Windows 7 on Chrome
Report to moderator   Logged
simonwp
Just can't stay away
***
Offline Offline

Posts: 149


View Profile
« Reply #174 on: September 14, 2018, 06:14:10 pm »

I'm not getting any messages at all, using Windows 10, and Microsoft Edge. I suspect the problem lies with the interaction between the site, and individual security set up's on personal PC's etc, rather than specifically with the site, and I'm nit sure that it can be cured by one fix to the site.
Report to moderator   Logged
dirk septer
Just can't stay away
***
Offline Offline

Posts: 113

Navigare necesse est


View Profile
« Reply #175 on: September 17, 2018, 01:19:24 pm »

Still getting this "site unsafe" message using Firefox. Better stay away till this problem is solved.....
Report to moderator   Logged
pieter melissen
Photo Corrections
Home away from home
*****
Offline Offline

Posts: 255


View Profile WWW
« Reply #176 on: September 17, 2018, 03:35:45 pm »

Still getting this "site unsafe" message using Firefox. Better stay away till this problem is solved.....

Never got the "site unsafe" message using Firefox...
Report to moderator   Logged
DEREK SANDS
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 15,288


taken in Holland 2014


View Profile
« Reply #177 on: September 17, 2018, 03:58:12 pm »

I had a problem using Firefox, but now using "Opera" and no messages. Using Total AV or Windows defender I get no unsafe site message.Firefox is way to slow for me and fails frequently when I try to use it to upload to the site.
Report to moderator   Logged

Bjørn Knudsen
Supporter
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 281



View Profile
« Reply #178 on: September 17, 2018, 06:01:49 pm »

I'm not getting any messages at all, using Windows 10, and Microsoft Edge. I use as well I.E. 11.Windows Defender and Malwarebytes Peremium 3.5.1
No problems in months.
Report to moderator   Logged

Don't worry be happy                    Regards Knudde
Robert J Smith
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 5,622


View Profile
« Reply #179 on: September 18, 2018, 01:00:53 pm »

Had this for months

Windows 7 with Chrome and Norton AV

Also not secure using Firefox & IE
Report to moderator   Logged
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13
  Print  
 
Jump to:  


Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 0.047 seconds with 19 queries.
Copyright © 2010 All rights reserved