ShipSpotting.com
Login: Lost Password? SIGN UP
Ship Photo Search
Advanced Search
Pages: [1] 2 3 ... 13
  Print  
Author Topic: Is there a site problem?  (Read 21976 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Robert J Smith
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 5,641


View Profile
« on: June 05, 2018, 02:27:26 pm »

Is there a problem with the site?
Three times today, when opening a photo, I've had a screen appear saying that a "Java Plug-In" was not found and urged to download an update. My Norton immediately flagged it as "not safe" and removed it.

Only happened on this site today, anyone else seeing this?

I'm using Chrome on Windows 7.

Regards

Bob
Report to moderator   Logged
Aleksi Lindström
Photo Administrator
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 19,051


Never give up!


View Profile WWW
« Reply #1 on: June 05, 2018, 02:37:35 pm »

Hi Bob,

Yep seeing it since this morning, one should certainly not download it. Using Chrome on Windows 10.

Cheers,
Aleksi
Report to moderator   Logged

victor radio74
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 171


View Profile
« Reply #2 on: June 05, 2018, 04:45:55 pm »

Hi,same happened to me using Firefox,my antivus stopped it
rgds
Report to moderator   Logged
smithy166
Oceangoing OOW (STCW II/1)
Quite a regular
**
Offline Offline

Posts: 50

In a hole.


View Profile
« Reply #3 on: June 05, 2018, 07:10:32 pm »

I got the same popup - Links to "printerdriverforwindows.com" or something similar.
Report to moderator   Logged

Enough torque to restart a dead planet!
davidships
Webmaster
Top Poster
*****
Online Online

Posts: 1,845



View Profile
« Reply #4 on: June 05, 2018, 07:25:48 pm »

I had this also just once and ignored, but Henrik informed about this thread.
Report to moderator   Logged
jdap
Just can't stay away
***
Offline Offline

Posts: 103


View Profile
« Reply #5 on: June 05, 2018, 09:04:42 pm »

Just had it popping-up while accessing the site as usual, using Chrome on Windows 10.

Downloading suddenly in progress, stopped it and exited the site as advised above.

Re-accessed the site one more time again, logged-in, no trace of the Java 8.0 pop-up this time.

By the way, I had already logged-in to the site at least twice earlier today, after this thread had already been started, and no problem with pop-ups then.

Why I got it now is a mystery.

Thanks for the alerts, anyway.
Report to moderator   Logged
davidships
Webmaster
Top Poster
*****
Online Online

Posts: 1,845



View Profile
« Reply #6 on: June 05, 2018, 09:25:29 pm »

Henrik thinks it is connected with a "bad ad" from one of the ad prtners.  He wil try to track it down (not always easy as some ads are country-specific)
It is probably difficult for members to identify, especially if running an ad-blocker.
Report to moderator   Logged
R. Engelsman
Just popping in

Offline Offline

Posts: 3


View Profile WWW
« Reply #7 on: June 05, 2018, 09:59:33 pm »

Had this on Microsoft Edge.
It also says "From: 10000under.com".
Don't download this Java file, it definitely contains something like a virus.


Report to moderator   Logged
Clive Harvey
Just can't stay away
***
Offline Offline

Posts: 140


View Profile
« Reply #8 on: June 05, 2018, 10:47:03 pm »

It's a relief to know that others have been getting this 'instruction' regarding Java. When such things happen I always worry that something is amiss with my computer. I have ignored it.
Report to moderator   Logged
lappino
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 254


View Profile
« Reply #9 on: June 06, 2018, 02:37:44 am »

South Korea, Firefox. Really annoying.
Report to moderator   Logged
Kyle Stubbs
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 958


Something something Danger Zone.


View Profile WWW
« Reply #10 on: June 06, 2018, 02:55:41 am »

I'm getting it here in the United States, on the Google Chrome browser. It's getting quite irritating.
Report to moderator   Logged

"Action speaks louder than words but not nearly as often." -Mark Twain
Anthony Legg
Not too shy to talk
*
Offline Offline

Posts: 20


View Profile
« Reply #11 on: June 06, 2018, 05:03:01 am »

Likewise, have had it pop up a few times, my Norton has blocked and removed it. Hope this is not a new round of potential site problems developing! 
Report to moderator   Logged
Cedric Hacke
Photo Administrator
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 630



View Profile
« Reply #12 on: June 06, 2018, 07:00:09 am »

I had no issues here logging in a few minutes ago (Chrome on macOS).
Report to moderator   Logged

Photo admin for the Passenger Vessels, RO/RO, Ship Interiors and Vehicle Carriers categories
Jim McQuarrie
Not too shy to talk
*
Offline Offline

Posts: 38


View Profile
« Reply #13 on: June 06, 2018, 07:34:20 am »

Me to "Java"
Report to moderator   Logged
john white
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 3,129


View Profile
« Reply #14 on: June 06, 2018, 07:43:41 am »

I am getting it useing firefox
Report to moderator   Logged
Pages: [1] 2 3 ... 13
  Print  
 
Jump to:  


Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 0.049 seconds with 19 queries.
Copyright © 2010 All rights reserved