ShipSpotting.com
Login: Lost Password? SIGN UP
Ship Photo Search
Advanced Search
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Viewing Problem  (Read 3286 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bill
Quite a regular
**
Offline Offline

Posts: 47


View Profile
« on: April 25, 2016, 03:29:16 pm »

I have been having a problem viewing a photo of the AUSTIN REINAUER POSTED BY TYZEF29 on April 24, 2016.  There is no thumbnail showing in the "new photos" list, and nothing appears except for the vessel information and headers, when I attempt to open it.  Going to "full screen" opens a blank page.  I had similar difficulties with the FRANKLIN REINAUER posted by the same member on the same day but no issues with his posting of the IONA MCALLISTER.  The same thing happened when I tried to view the photos on my cell phone.  Does anyone have any suggestions?
Report to moderator   Logged
Jens Boldt
Photo Corrections
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 8,859



View Profile
« Reply #1 on: April 25, 2016, 06:15:59 pm »

Hi Bill,

I've send Henrik, our IT-man, a mail about the problem.

Let's see what he can do about it.

kind regards,
Jens
Report to moderator   Logged

“Never be afraid to laugh at yourself. After all, you could be missing out on the joke of the century.”
- Dame Edna Everage

One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.
- Unknown
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 0.043 seconds with 19 queries.
Copyright © 2010 All rights reserved