ShipSpotting.com
Login: Lost Password? SIGN UP
Ship Photo Search
Advanced Search
Pages: 1 [2] 3
  Print  
Author Topic: Problem Uploading  (Read 11464 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ken Smith
President Emeritus
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 13,502


View Profile
« Reply #15 on: June 14, 2016, 06:24:50 pm »


The Problem has been reported.
Regards
Ken
Report to moderator   Logged

......
Patrick Deenik
Not too shy to talk
*
Offline Offline

Posts: 20


View Profile
« Reply #16 on: June 14, 2016, 09:17:45 pm »

Uploadproblems solved. Thank you very much!
Report to moderator   Logged
Juan Carlos C.
Photo Administrator
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 3,266


View Profile
« Reply #17 on: June 14, 2016, 10:08:34 pm »

Excellent.. all ok..
Report to moderator   Logged
Tomislav Raymondi
Top Poster
*****
Online Online

Posts: 2,136


View Profile
« Reply #18 on: June 27, 2016, 02:31:13 am »

I have problems to upload my photos, the webpage is disconnected every time I try to upload my photos and it has been impossible to continue up to now, I hope this problem can be solutioned soon.

All my attempts to post my photos have been useless to now.

Kind Regards

Tomislav Raymondi.
« Last Edit: June 27, 2016, 02:41:15 am by Tomislav Raymondi » Report to moderator   Logged
Anthony Legg
Just popping in

Offline Offline

Posts: 16


View Profile
« Reply #19 on: June 27, 2016, 04:15:08 am »

Noted earlier posts re site upload problems, I am currently having problems with veiwing pictures downloaded as thumbs and full screen, restarted my computer but problem continues. Is this a related problem?
Advice would be appreciated,
Kindest Regards
Anthony Legg
Report to moderator   Logged
Cody Williams
Webmaster
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 1,104



View Profile WWW
« Reply #20 on: June 27, 2016, 06:16:58 am »

Hi Tomislav and Anthony,

Thank you for reporting the problem. I have let our I.T. Tech, Henrik know and I will keep you updated.

My current understanding is that the problems uploading and viewing images and their thumbnails is related.

Best Regards
Cody
« Last Edit: June 27, 2016, 06:32:13 am by Cody Williams » Report to moderator   Logged
Anthony Legg
Just popping in

Offline Offline

Posts: 16


View Profile
« Reply #21 on: June 27, 2016, 11:55:49 am »

Hi Cody, many thanks for your follow up and support, the problem appears to be rectified now,again many thanks,

Kindest Regards,

Anthony Legg
Report to moderator   Logged
lappino
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 212


View Profile
« Reply #22 on: July 03, 2016, 02:06:32 pm »

Hello,

this case, again: http://www.shipspotting.com/gallery/photo.php?lid=2488271

Image appears as a thumbnail and in full screen, but not on the page itself.
Report to moderator   Logged
Derek Lilley
Photo Administrator
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 1,567


View Profile
« Reply #23 on: July 03, 2016, 02:34:53 pm »

Hi All,

Have notified the Henrik our IT man of the problem.

Kind regards
Derek
Report to moderator   Logged
Evgeniy .
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 854


View Profile
« Reply #24 on: July 03, 2016, 04:42:24 pm »

Hello

Have problem during uploading. Connection is broking all the time. Actualy same with downloading pages. Other sites are working without problems.

Regards, Yevgeniy.

UPD

Looks, like fixed. Now works without problems.
« Last Edit: July 03, 2016, 05:40:59 pm by b47b56 » Report to moderator   Logged
Tony Martin
Just popping in

Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #25 on: July 04, 2016, 10:52:50 pm »

I am having difficulty logging in to Shipspotting.com on iPads. Site defaults to a series of ads that appear to be viral. Tried with a second iPad and the same thing occurred. Works fine on my desktop. Has anyone else experienced this? or have a solution.
Regards Tony. 
Report to moderator   Logged
Clyde Dickens
FAQ Administrator
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 2,478



View Profile
« Reply #26 on: July 05, 2016, 12:21:38 am »

I have the same problem on my iPhone Tony

It has been reported by Webmasters to Henrik
Report to moderator   Logged

To view some of the shipspotting sites I use, see the listing at  http://www.shipspotting.com/modules/myalbum/photo.php?lid=510326.
John Grace
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 176


View Profile
« Reply #27 on: July 05, 2016, 10:15:35 am »

Same on my iPad. I had concluded it was a bug of some kind on my machine and was thinking of going in to my local Stormfront store for assistance, a return journey of some 40 miles. I had also thought about doing a reset on my iPad, until I started to think of all the stuff that would need to be recovered, in the way of settings.  I will now wait a while to see what develops.
Report to moderator   Logged
lappino
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 212


View Profile
« Reply #28 on: July 05, 2016, 10:37:15 am »

Yep. Viral adverts every now and then with Android smartphone. Specifically on shipspotting.com, not on other sites.
Report to moderator   Logged
peter j. fitzpatrick
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 327


View Profile
« Reply #29 on: July 05, 2016, 01:07:32 pm »

Same here , open shipspotting and being redirected to other sites
I pad is no good but computer is okay
It will get sorted out I'm sure
Peter
Report to moderator   Logged
Pages: 1 [2] 3
  Print  
 
Jump to:  


Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 0.049 seconds with 19 queries.
Copyright © 2010 All rights reserved