ShipSpotting.com
Login: Lost Password? SIGN UP
Ship Photo Search
Advanced Search
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Missing my video  (Read 2160 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
wogo
Just popping in

Offline Offline

Posts: 15



View Profile
« on: February 21, 2015, 05:02:21 pm »

Hello,
on December 10, 2014 I uploaded the video with the title BARTOLOMEU DIAS, Video id: 8741. If I search the video in the search window always comes the reply: "Found 0 video"
What is the reason?  Who can help?

Best regards and thanks for any reply, wogo
Report to moderator   Logged
DanEarl
Guest
« Reply #1 on: February 22, 2015, 08:33:30 am »

Hi wogo,

Is it this one ;

http://www.shipspotting.com/videos/video.php?vid=8741

I could not find it using the search facility but did by going through the pages until I found video 8741 on page 80.

Cheers, Dan.
Report to moderator   Logged
wogo
Just popping in

Offline Offline

Posts: 15



View Profile
« Reply #2 on: February 22, 2015, 10:08:42 am »

Hello Dan,

thanks for your reply. It is really my video on Page 80, but I don`t know, why I could not find it using the search facility, because I find all my other videos using the search facility.

Best regards, wogo
Report to moderator   Logged
Pilot Frans
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 15,417


View Profile WWW
« Reply #3 on: February 22, 2015, 11:42:54 am »

Perhaps the search engine only searching in the description field.
When you will type in Port of Hamburg in the search engine. You will find your video
Report to moderator   Logged

wogo
Just popping in

Offline Offline

Posts: 15



View Profile
« Reply #4 on: February 22, 2015, 05:14:20 pm »

Hello Frans,

thank you for your help, all is now o.k.

Best regards, wogo
Report to moderator   Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 0.042 seconds with 19 queries.
Copyright © 2010 All rights reserved