ShipSpotting.com
Login: Lost Password? SIGN UP
Ship Photo Search
Advanced Search
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
  Print  
Author Topic: Is there a site problem?  (Read 14520 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Daniel Bérubé
Home away from home
****
Offline Offline

Posts: 386


View Profile
« Reply #60 on: June 14, 2018, 01:40:36 am »

From Eastern Québec, Rimouski, Window 10 and Google Chrome: everything is working all right.
Report to moderator   Logged
rarcand
Not too shy to talk
*
Offline Offline

Posts: 22


View Profile
« Reply #61 on: June 14, 2018, 02:20:32 am »

Using Windows 10 with Bitdefender Total Security 2018 and Google Chrome.

I had the popup about the java update the first time I accessed the site for some days then received a warning from my antivirus. Yesterday the popup was gone but the site was slow.

Found this in the protection web section of my Bitdefender

shipspotting.com/global/payments/BACKUP01/install.exe (I removed the first part of the url to prevent an hyperlink)

Today, the navigating in the forum section is normal but is very slow in the Ship Photo Search section. It takes usually about 30 seconds to show a new page.
« Last Edit: June 14, 2018, 02:39:29 am by rarcand » Report to moderator   Logged
davidships
Webmaster
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 1,822



View Profile
« Reply #62 on: June 14, 2018, 07:40:06 am »

Access and loading is normal (ie not noticeable slow) here (eastern UK) with no popups today or warnings.

Would other members using "malwarebytes (premium)" please post here whether they are still having warnings.

I have drawn these new messages to Henrik's attention.

Report to moderator   Logged
andrecas
Just can't stay away
***
Offline Offline

Posts: 73


View Profile
« Reply #63 on: June 14, 2018, 10:48:06 am »

Tried accessing site at 7:45am today (June 14) and still blocked.
As previously reported ...
Saint John -Canada
Malwarebytes premium
Microsoft edge
Windows 10
Report to moderator   Logged
Patrick Deenik
Not too shy to talk
*
Offline Offline

Posts: 23


View Profile
« Reply #64 on: June 14, 2018, 12:31:23 pm »

Hi,

Since 3 days I have no problems anymore.

BUT on the topside of the SP screen  (Google chrome)it tells me that the site is not secure.(Niet beveiligd in Dutch)

I have Windows 10, Google Chrome and ESET.

All the best,

Patrick
Report to moderator   Logged
tom scott
Not too shy to talk
*
Offline Offline

Posts: 37


View Profile WWW
« Reply #65 on: June 14, 2018, 10:52:36 pm »

Hello. I joined shipspotting.com August 4th 2007. I have never had any problems with the site at all. Tonight Norton Internet Security warned me not to visit the site with this message " you have attempted to access a web site that is potentially harmful or malicious. It is recommended that you do NOT visit this site" another warning said "this is a know malicious site." they advised that  one threat had been made to my computer by shipspotting .com. The header at the top of my screen, whenever I access shipspotting is always displaying "Not secure/ www.shipspotting.com/contact php" I wondered if you could explain why this appears and how to respond please?
I tried to send this message through the "Contact" page, but was confused to see a message that "CAPTCHA V1 IS DISABLED" so each time I tied to "SUBMIT MESSAGE" I was unable to because you request that I copy the CAPTCHA letters.
Thank you
Report to moderator   Logged
rarcand
Not too shy to talk
*
Offline Offline

Posts: 22


View Profile
« Reply #66 on: June 15, 2018, 02:25:20 am »

Good news, I think.
No popup and speed is back to the normal.
But Google Chrome still rate the site as unsecured.
Report to moderator   Logged
Tony Martin
Just popping in

Offline Offline

Posts: 19


View Profile
« Reply #67 on: June 15, 2018, 07:27:56 am »

Can now open shipspotting on windows 10 PC. However forum and log in is still blocked. Had an IT  guy try to fix the problem, he believes there is an issue with the site, he could not resolve and believes Malwarebytes has detected a complex issue. My Mac still opens all, however very slow with warnings.  I have tried my best to resolve without success so will not be posting on this site until resolved. In my case seems there may be a danger of corrupting other files.
Sorry about this, regards Tony.
Report to moderator   Logged
pieter melissen
Photo Corrections
Home away from home
*****
Offline Offline

Posts: 248


View Profile WWW
« Reply #68 on: June 15, 2018, 01:27:13 pm »

Windows 7 (yes that old) and Firefox produce no problems any more.
Report to moderator   Logged
Linesman
Just popping in

Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #69 on: June 15, 2018, 06:49:45 pm »

Am having problems moving between pages on site.  It is taking a very long time to do so.
Report to moderator   Logged
Patrick Hill
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 528



View Profile WWW
« Reply #70 on: June 15, 2018, 06:55:22 pm »

Pages not fully loading (banner header only) or very slow here - Hull UK. Chrome, Win 7 Sad
« Last Edit: June 15, 2018, 08:19:24 pm by Patrick Hill » Report to moderator   Logged
john white
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 3,127


View Profile
« Reply #71 on: June 15, 2018, 07:03:20 pm »

same with me and very slow
Report to moderator   Logged
Adrian Ford
Photo Administrator
Just can't stay away
*****
Offline Offline

Posts: 78


View Profile WWW
« Reply #72 on: June 15, 2018, 08:20:15 pm »

Yes very slow and sometimes Not Authorise
Report to moderator   Logged

Adrian Ford admin for Shipping, Ancient, Museum, Steam, Barge Carriers, Barges, Offshore,  Ships in Drydocks,  Research,  Special Purpose Ships, Storm sections, views are mine only.
Derek Lilley
Photo Administrator
Top Poster
*****
Offline Offline

Posts: 1,571


View Profile
« Reply #73 on: June 15, 2018, 08:44:35 pm »

Hi All

I have contacted Henrik our IT guru and he has replied that everything should now be OK.

A case of someone trying to interfere with the site.

Kind regards
Derek
Report to moderator   Logged
andrecas
Just can't stay away
***
Offline Offline

Posts: 73


View Profile
« Reply #74 on: June 15, 2018, 11:05:27 pm »

After reading Derek’s comment (on my iPhone), I restarted PC and tried  accessing Shipspotting. Malwarebytes program still blocking site  Huh
I did this twice. At 6PM and again at 8 PM (Saint John-Canada) time.
Report to moderator   Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
  Print  
 
Jump to:  


Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Page created in 0.083 seconds with 19 queries.
Copyright © 2010 All rights reserved